Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας ένα μήνυμα

Klimataki Sign

Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα ο Πολιτιστικός μας σύλλογος ανοίγει ένα παράθυρο προβολής και ενημέρωσης σχετικά με το χωριό μας –  Κληματάκι, κάνοντας έτσι ευρέως γνωστή την ιστορία, τις δράσεις καθώς και τα ήθη-έθιμα του τόπου μας.

Έτσι οι νεότεροι μπορούν να μάθουν όλα αυτά για τα οποία ακούγανε στην παιδική τους ηλικία από τους μεγαλύτερους ερχόμενοι έτσι πιο κοντά στην Ιστορία του χωριού μας, ενώ οι μεγαλύτεροι να αναβιώσουν εποχές και στιγμές από τα παλιά.

Η προβολή αυτή ελπίζουμε να συμβάλει στην προσπάθεια διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας ανοίγοντας έτσι ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον σύλλογο μας.

Αναμένουμε τις συμβουλές, βελτιώσεις και βέβαια την συμμετοχή σας με φωτογραφίες και άλλο υλικό για την σελίδα μας. Ας αποτελέσει αυτή εδώ η σελίδα ένα σημείο συνάντησης που θα φέρει σε επαφή όλους εμάς του Κληματακιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χωριό μας μπορείτε να απευθυνθείτε στους:

Χατζηδάκη Ευστάθιο, πρόεδρος του Δ.Δ.Κληματακίου Τηλ.6944432265

Μουρατίδη Ανδρέα, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κληματακίου Τηλ.6944918957

Χατζηδάκη Νικόλαο γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κληματακίου Τηλ.6944940341

Για φωτογραφίες καθώς και άλλο υλικό καθώς και οτιδήποτε αφορά την ιστοσελίδα στον διαχειριστή και συντάκτη αυτής

Παπαηλία Ευθύμιο αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κληματακίου Τηλ.6948372494 καθώς και στο email: [email protected] και την σελίδα μας στο Facebook

Scroll to Top